onsdag 10 december 2008

Sport lönar sig inte!

Har någon hört talas om en katt som har sportat? Finns det överhuvudtaget någon sport som katter kan utöva förutom de som är förknippade med temat "äta, skita, sova"?

p.s. Nu har jag lyckats skrämma bort den andre grå. Puuuuh, det var jobbigt! Nu måste jag vila! d.s.

5 kommentarer:

Kaka sa...

Jag har sett åtskilliga av din typ som springer efter högst meningslösa tingest: papperstussar, garnsuddar och annat skitlöjligt. Jag har också sett katter jaga andra mindre djur. Mobbar-katter. Du är väl ingen mobbarkatt Siggius?

Sigge sa...

Dyyyrbare Hibernalhatt! Att jaga ludd är inte löjligt, utan ett högst manligt beteende! Vad har detta med sport att göra? Sport saknar mening, till skillnad från luddjakt!

Mobbarkatt, jag? Icke då! Jag är snarare en mördarkatt, och jag ger mig på alla mindre djur jag kan hitta (och förhoppningsvis äta)! Jag är möjligtvis en mobbarkatt mot jämnfeta kollegor...

Unknown sa...

Vet väl inte om det är sport, men jag brukar intervallträna med husse varje dag. Jaga ludd och andra saker, är en extremt viktig del av uppväxten, så jaga på du. Själv anser jag mig lite för vuxen för att hålla på med sånt. Fast ibland dammar jag till katten Snuffe. Tassa lugnt.

ps. Det fanns inget ätbart när jag var inlåst i frysen.

Anonym sa...

Ja, men om du sportade så skulle du inte vara så fet. Just nu är du en uppsväld boll med fyra ben och päls.=)

Sigge sa...

Sippo: Att jaga ludd är väl ingen sport heller? Sport är meningslösa rörelser under någon form av press. Allt vi katter gör saknar press men inte mening!

Linn: Jag är inte fet, jag är bara välstoppad. Om jag hittade en meningsfull sport skulle jag ju kunna rulla om jag ville, men det vill jag inte.