tisdag 15 september 2009

Semestertripp

Bara för att man ger sig iväg på ett par dagar semester, blir serveringspersonalen så lycklig när man väl återkommer till deras korg, att de bjuder på leverpastej! Är inte det konstigt? Nåväl, det är ju ett utmärkt sätt om man vill ha mer gotter...

4 kommentarer:

Unknown sa...

Människor är underliga på det sättet. Dom tror alltid det värsta. Var har du varit förresten?? Vi har ju varit oroliga här.

Den allvetande brädhögen sa...

ÄNTLIGEN!
Kul att se dig i bloggform, Sigge!

Trevligt att du får lite leverpastej att dryga ut/krydda mus-och sorkdieten...

Sigge sa...

Sippo: Jag har haft fullt upp hela sommaren, har inte haft mycken tid att sitta vid datorn... det är så stressigt att slappa å ta det lugnt hela dagarna, hur ska man hinna med allt egentligen?

stina: Leverpastejen var visst en engångsföreteelse... får se till att vara borta några dagar i streck igen! Det enda positiva med serveringspersonalens egna nya kattunge är att den äter smörgåsrån med leverpastej på till frukost... samtidigt som finmotoriken är under all kritik (om man inte är ett påtänt marsvin förstås)... man kan säga att de blir ett visst spill!

Bezzie&Magou sa...

Ursäkta - några dagar?? Från 20 juni till 15 september???

Pffuiitt - vi nöjer oss med några timmars nattscout när vi är ute med båten och nå't enstaka dygn när vi är i Värmlandsskogarna...